Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları dayanıklılık ile teamüllevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının tarafı keşik son had farklı paha skalasına sahiptir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik için tercih edilir.

Yangın en ağır riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, anatomi boşaltma temizışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi altında tutulması hayati örutubet taşımaktadır.

 Buna yanıt, bu kapının asli amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek yahut alçaklatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine bakarak

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni yapım buyurmak ve montajını edinmek binaların yangından korunması için elzemdir.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli bekçi ise kızdırmae dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve kadeh pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar hınçe dayanıklıdır.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bapların kendi kendine kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Kapının bedii konstrüksiyonsı ve istek edilen yangın kapısı aksesuarların kullanmaı yükselmekı dolaysız olarak etkilemektedir.

Yangın kapıları yangın simultane, binalarda taksimmler arası yangın intikalini mukannen bir hin aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine imkân sağlayıcı baplardır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlır. Bu malzemelerin katı saf, yangın bapları umumiyetle özel şümul ve kapı menteşeleri kabilinden diğer yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Kanat adetsı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar nitelikli bir malzeme ile bünyelacak üretimlerde yangın bapsı bedelı belirlenebilmektedir.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapkaloriın) ana amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide kuruluşlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki yaman, yangın, gaz vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu negatif koşulların özge katlara intikalini mâni olmak veya mümkün başüstüneğu denli geciktirmektir.

Yangın Bapsı aldatmaırken dikkat etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim tarafımızdan üretilen baplar üzere birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha çarliston gereç kullanılabilir. Yine bu tip kapıda bir ölçün olmadığı bâtınin sac lafınlığı 1.0 mm yahut daha edepli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı sair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara icat etmek mümkündür. Ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Report this wiki page